top of page

Start Forum våren 2023.

Start Forum: En helg av innovasjon og nettverking for Start-medlemmer i Norge

Start Forum er en av de mest spennende og etterlengtede hendelsene for entreprenører og innovatører i hele Norge. Det er en nasjonal samling av Startere fra alle lokallag som forekommer to ganger i semesteret, og det arrangeres av Start Oslo. Denne helgen gir Start medlemmer fra hele landet en unik mulighet til å møte hverandre og utveksle ideer, kunnskap og erfaringer.


Under Start Forum vil deltakerne få muligheten til å delta på workshops, høre foredrag fra inspirerende gründere og mentorer, delta i diskusjonspaneler og nettverke med likesinnede. Det vil være en rekke forskjellige temaer som dekkes, fra markedsføring og salg til finansiering og produktutvikling.


En av de beste tingene med Start Forum er muligheten til å møte andre gründere og innovatører fra hele landet. Dette gir en utmerket mulighet til å knytte kontakter, samarbeide og dele ideer. Det er også en mulighet til å møte mentorer og investorer som kan hjelpe deg med å ta bedriften din til neste nivå.


En annen fordel med Start Forum er muligheten til å lære om andre Start lokallag og deres aktiviteter. Dette kan gi inspirasjon og ideer til hva som kan gjøres i ens eget lokallag. Det kan også føre til samarbeid på tvers av lokallagene og dermed skape en større og mer effektiv Start-bevegelse.


Det er også en sosial del av Start Forum, der deltakerne kan ha det gøy og slappe av etter en helg med læring og nettverking. Dette kan være alt fra en fest til en felles tur eller aktivitet.


Start Forum er en fantastisk mulighet for gründere og innovatører i Norge til å lære, nettverke og samarbeide. Det gir en unik mulighet til å møte andre mennesker som deler samme lidenskap for entreprenørskap og innovasjon, og til å få tilgang til verdifulle ressurser og støtte. Hvis du er medlem av et Start lokallag, er dette en helg du ikke vil gå glipp av!

bottom of page