top of page

2023-03-03

En unik reise i problemløsning og pitching for Oslos unge gründere.

En spennende reise i problemløsning og pitching for unge gründere i Oslo!


Start Oslo har gått sammen med BI Startup og Loftet for å presentere et spennende og energisk event kalt HUB CRAWL. Dette er en reise i problemløsning, som tar deltakerne gjennom hele utviklingsprosessen fra idémyldring til pitch. Målet med arrangementet er å gi medlemmene våre en unik mulighet til å øve på problemløsning og pitching, samt å skape et variert og sammensveiset nettverk for Oslos unge gründere.


HUB CRAWL vil finne sted på de ulike samarbeidsarenaene, der hvert organisasjonssted står for ett steg i utviklingsfasen. Dette vil gi deltakerne en dyp forståelse av hvordan man kan ta en idé og utvikle den til en fullverdig forretningsplan. De vil få mulighet til å samarbeide med andre deltagere og utveksle ideer og erfaringer.


Underveis vil deltakerne få utfordringer som skal løses i samarbeid med de andre på laget. Dette vil hjelpe dem å forbedre samarbeidsevner, kreativitet og problemløsningsteknikker. Deltakerne vil også få tilbakemelding og veiledning fra mentorer og eksperter på de ulike områdene.

På slutten av reisen vil deltakerne ha muligheten til å presentere sin forretningside for et dommerpanel, hvor de vil få verdifull feedback og konstruktive tilbakemeldinger. Dette vil hjelpe deltakerne å forbedre pitching-ferdighetene sine og forberede dem på fremtidige presentasjoner.

HUB CRAWL er ikke bare en mulighet til å utvikle ferdigheter og bygge nettverk, men også en mulighet til å bli inspirert av andre deltagere og deres ideer. Det er et unikt samarbeid mellom tre organisasjoner som brenner for å støtte Oslos unge gründere. Vi håper at dette arrangementet vil gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse og inspirere dem til å fortsette å jobbe hardt og forfølge sine drømmer.

Så hvis du er en ung gründer i Oslo, ikke nøl med å bli med på denne spennende reisen i problemløsning og pitching. Bli med oss på Start Oslo, og la oss sammen bygge et sterkt og variert gründerfellesskap i Oslo.

bottom of page