top of page

Sarah Nsamba

Leder

Sarah var tidligere leder for det som var Start UiO, en studentforening som jobbet for å støtte oppstartsbedrifter i Oslo og Akershus. Hun var ansvarlig for å lede organisasjonen og sørge for at den fungerte effektivt og oppfylte sine mål. Under hennes ledelse var Start UiO et viktig nettverk for studenter og unge entreprenører som ønsket å realisere sine forretningsideer.

I august reformerte hun Start UiO sammen med fire andre og skapte det som nå er Start Oslo, en studentorganisasjon med et bredere nedslagsfelt og mål om å skape et fellesskap av gründere og innovatører. Sarah spilte en viktig rolle i å utvikle og implementere en ny strategi for organisasjonen, og hun ble valgt som en av de første styremedlemmene i Start Oslo.

Som en av de fem grunnleggerne av Start Oslo har Sarah fortsatt å jobbe hardt for å bygge opp organisasjonen og styrke dens posisjon i oppstartsmiljøet i Oslo og Akershus. Hun har bidratt til å skape et bredt nettverk av samarbeidspartnere og sponsorer, og har vært en viktig talsperson for organisasjonen i lokale og nasjonale medier.

Sarahs engasjement og innsats har vært uvurderlig for Start Oslo, og hennes bidrag har spilt en viktig rolle i å gjøre organisasjonen til det den er i dag. Hun fortsetter å være en viktig ressurs for Start Oslo og jobber for å skape et fellesskap av gründere og innovatører som kan bidra til å løse noen av de store utfordringene samfunnet står overfor i dag.

Sarah Nsamba
bottom of page